(Видео) Најново издание на КУРТОН вести : Сега на ред е 10-то сценарио, сега Верушевски прислушкувал а не странците?!

0
1173

Ова уствари не се вести, туку е моно драма – комедија со моменти на трагедија. Седнал Лаки на тоа масата и меле ли меле, лупа, треска, го дрви до сто и назад. И што е интересно, секој пат кога ќе се појави наТВ кажува различно сценарио 😀

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ngPMytxAats[/youtube]