(ВИДЕО) НАЈЛУДИТЕ ГАФОВИ НА ЈОГА ГОГА, СТРАХОТНА СМЕЈУРИЈА! ЦЕПКИ!

0
964

Погледнете ги најголемите гафови на Сиљановска за време претседателската кампања како “надпартиски” кандидат на ВМРО-ДПМНЕ. Каква е само оваа политичка зелка и анти талент за политика.