(ВИДЕО) НАЈДЕ КОЈ ДА ЗБОРИ И ДА ДЕЛИ ЛЕКЦИИ ЗА МЕДИУМИ, НАЈГОЛЕМИОТ ЛИГУШ, АЛБАНОФОБ, ХОМОФОБ И КЛОШАР : ДЕСЕТ ГОДИНИ ОД УСТА НЕ МУ ГО ВАДЕШЕ ПАТЛАКОТ НА ГРУЈО СО СЕ ЈАЈЦА А СЕГА ДРЖИ ЛЕКЦИИ ЗА ПРИСТРАСНИ НОВИНАРИ! КАКОВ МОРОН, КАКВА ШУШУМИГА И ПАРАЗИТ ЕЈ!!

0
1469

Миленко цели десет години од уста не го вади Грујо и ВМРО-ДПМНЕ за сега да најде да дели памет за медиуми и за подобни и неподобни новинари. Па како може најголемиот клошар, лигуш и паразит да збори за ова?!

Па каква е оваа хипокризија луѓе, доби цел плац во Градско, кози, шарпланинци и други пичкеси материне за време цмокање Грујов патлак и сега тој најде да збори за морал, етика и лекции за медиуми?!