(ВИДЕО) Најверниот член и фанатик на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп, човекот кој 10 години од сабајле до вечер се јавуваше во сите контактни емисии за да го брани режимот Тале, доби отказ, не одел на работа во комуналното во Прилеп!

0
5102

Тале од Прилеп, најголемиот фанатик на ВМРО ДПМНЕ кој се јавуваше 10 години од сабајле до вечер во сите можни контактни емисии за да го брани режимот за се и сешто, доби отказ од новата власт во Прилеп, не одел на работа во јавното комунално претпријатие.

Според тоа како се јавуваше секој ден во емисиии, можно е тој да земал плата а само да бил задолжен да се јавува во сите емисии за да се пере мозокот на народот!

Еве како СДСМ Прилеп му тропна на врата за минатите избори за да му ги пушти бомбите за неговите ВМРОВЦИ!