(ВИДЕО) НАРКО ДРАМА КАЈ СОПОТ : СПЕЦИЈАЛНАТА ЕДИНИЦА НА МВР СО РЕПЕТИРАНИ ПИШТОЛИ АПСАТ ДИЛЕРИ, ГИ ВАДАТ ОД КОЛА И ГИ ЛЕГНУВААТ НА ЗЕМЈА

0
335

Денес кај Сопот се уапсени нарко дилери на дрога од страна на специјалната единица на МВР кои со репетирани пиштоли ги вадат од кола и ги легнуваат уапсените.

Повеќе детали во текот на утрешниот ден од страна на МВР.