(ВИДЕО) НАПАДОТ ВРЗ ОГНЕН ЈАНЕСКИ ОД ТАЛИБАНЦИ ПОПРСКАНИ СО ОСИРОМАШЕН УРАНИУМ, ГРУЈОВАТА КУРТОН ПРОПАГАНДА НА ОВИЕ ИМ ГО ПРЕСУШИЛА И ПРЕГОРЕЛА МОЗОКОТ

0
3595