(ВИДЕО) Налутена женичка ќе го затепаше премиерот Емил Димитриев, ги фрли соковите на земја, интервенираше обезбедувањето: Два дена со ќерка ми копаме сами, како не ви е срам!

0
16001

Налутена женичка раскажуваше како имала болен сопруг кој останал без лекови и целосно полудел од поплавата, а таа сама со ќерката два дена копала дома и никој не дошол да и помогне. Поради лутината ги фрли соковите на земја, а еен од бодигардите ја грабна за рацете и потоа и дофрлаа кога си замина…