(ВИДЕО) НАД 4 МИЛИОНИ ДЕЦА СИРАЦИ ПОРАСНАЛЕ ВО СОС ДЕТСКИТЕ СЕЛА НИЗ СВЕТОТ; ИДЕЈАТА НА СОС ДЕТСКО СЕЛО СЕ РОДИЛА ВО АВСТРИЈА ПО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА, ЦЕЛТА БИЛА ЗГРИЖУВАЧКАТА СРЕДИНА ДА ЛИЧИ НА ДОМ А НЕ НА ЗАТВОР

0
62

Јулијана Гапо СОС Детско Село Јади Бурек октомври 2020