(ВИДЕО) НАДЕЖНИ ВМРОВКИ ЈА ГАЛАТ ПЛАКАТАТА НА СИЛЈАНОВСКА ЗА СПАС НА МАЌЕДОЊА

0
1255

Надежни вмровки ја галат плакатата на Гордана Силјановска, ваква смешна анти кампања може само ВМРО-ДПМНЕ да си направи. Ќе ја гласаат во државата Република Северна Македонија, држава за која вмровците несакаат да чујат.