(ВИДЕО) МУХИ ЈАДЕ ЖИВИ ВМРОВЦИ НА ТВ ДЕБАТИ: ВЛАТЧЕ БЕ, НЕ СИ ВАЉДА И ТИ КРИМИНАЛЕЦ?!

0
1080

Зекири до Ѓорчев:

Да беше судството под контрола на Зоран Заев голем дел од твоите колеги ќе завршеа во затвор.

Па и вие сте се сликале со Груевски, па не сте криминалец, ваљда?

Линк до видео од дуелот ОВДЕ.