(ВИДЕО) МОЌНО ВИДЕО НА СДСМ : АКО ВО ПРИЛЕП ГЛАСАШ ЗА МАЦКО СО ХИЛТАТА, ТИ ГЛАСАШ ЗА ЦРНИ ГРУЈЧЕ, КРИМИНАЛЕЦОТ, ХОШТАПЛЕРОТ, ЛУДАКОТ И АПАШОТ!!!

0
2543