(ВИДЕО) МОЌЕН ГОВОР НА ЗАЕВ ЗА ДЕНОТ НА АРМ: Ви благодарам за вашиот труд и храброст на боиштата во светот, на вашите униформи годинава е закачен највредниот орден, поканата за пристапни преговори за членство во НАТО

0
1712

МОЌЕН ГОВОР НА ЗАЕВ ЗА ДЕНОТ НА АРМ: Ви благодарам за вашиот труд и храброст на боиштата во светот, на вашите униформи годинава е закачен највредниот орден, поканата за пристапни преговори за членство во НАТО.