(ВИДЕО) МОРА СИТЕ ДА МУ СИМНЕМЕ КАПА: Зоран Божиновски прв го прочита Боки 13-ка за меѓународен сојуз и 1 ТВ!

0
3410

Зоран Божиновски прв го прочита Боки 13-ка за меѓународен сојуз и 1 ТВ и тоа среде емисија среде фацата на Боки пред цела македонска јавност.