(ВИДЕО) МНООГО Е КУМЕ: НОВАТА ПАРТИЈА ИНТЕГРА ВЕТУВА БРЗ ВОЗ ЗА 9 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ!!!

0
809

Партијата ,,Интегра” на Љупчо Поповски ветува брз воз за 9 милиони долари. Изгледа ојде МаЌедоња во Јапан.