(ВИДЕО) МЛАДАТА БИТОЛЧАНКА АНГЕЛА ЛАВРОВСКА СО НОВА ПЕСНА

0
158

Осумнаесет годишната Ангела Лавровска од Битола која пред извесно време го објави својот втор кавер Someone you loved- Lewis Capaldi веќе го објави и нејзиниот трет кавер my future- Billie Elish.