(ВИДЕО) МИЦКО ОД ПРИЛЕП: АКО СЕ ВРАТИМЕ НА ВЛАСТ НЕМА ВЕЌЕ ДА КРАДЕМЕ, ВЕРУВАЈТЕ НИ!

0
1796

– Нема веќе да крадеме, верувајте ни, ја научивме лекцијата!

Ова го вели Мицко во Прилеп. Дали да му веруваме?! Еднаш изгорени ќе дуваме и на јогурт…

Тешко дека народот ќе му поверува на Мицковски, ќе треба да помине многу време за народот да ги заборави зулумите на ВМРО ДПМНЕ!