(ВИДЕО) МИЦКО МАТЕМАТИЧАРОТ ЈАДЕЛ ОД ТОА РАСИПАНИТЕ ЈАЈЦА ЗА ВЕЛИГДЕН : Очекувам да падне владата во среда и да одиме на нови избори!

0
1744

Мицко Математичарот се прејал од тоа расипаните јајца за Велигден