(ВИДЕО) МИЦКО Е СРЦКА, КЛАСИЧНО ВМРОВЧЕ, ОБОЖАВА ДА БИДЕ ИНТЕРВЈУИРАН ОД КУРТОНЧИЊА КОИ ЌЕ МУ ФРЛААТ МЕКИ БАЛОНИ И ВОЛЕИ А ОН ЌЕ ТРАБУЊА СО СААТИ ДОДЕКА НОВИНАРОТ МОЛЧИ КАКО ФИКУС, КАКО ВО ЗЛАТНИТЕ ДОБРИ 12 ГОДИНИ НА ГРУЕВИЗМОТ!

0
1314

Мицко ужива во порачании меки прашања како и во молкот на новинарите кои го интервјуираат. Молчат како фикуси и дозволуваат да поентира со она што треба гласачкото тело на вмровците да го чуе како во златното време на Грујо.