(ВИДЕО) Мицкоски : Не сум веќе Хидро Мицко, ги шитнав хидроцентралите!

0
1681

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во интервју за „Макфакс“ рече дека ги продал уделите од седум проценти во хидроцентралите за кои антикорупциската комисија му отвори предмет.