(ВИДЕО) МИЦКОВСКИ: УДЕЛОТ ВО ХИДРОЦЕНТРАЛИТЕ ГО СТЕКНАВ ВО 2013-ТА, А ОВИЕ ДЕНОВИ ГО ПРОДАДОВ ЗА 70 000 ЕВРА!

0
1428

– Пари за тие хидроцентрали најдов преку ангажмани за светски компании како консултант и инженер. Чесно ги заработив тие пари.

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ се правдаше дека е чесен и дека чесно го стекнал капиталот.