(ВИДЕО) МИЦКОВСКИ ПО СТАПКИТЕ НА ГРУЕВСКИ: Многу пријатно се чувствува во 2-3 саата лигавење со Јанко Бурек

0
478

Мицковски по стапките на Груевски ја продолжува серијата на гостувања кај куртон медиуми и кај класика куртони во Грујово време. Како едни така и други така и ова гостување Мицковски се испофали за тоа дека кај гостувањето во Јади Бурек кај Јанко се осечал многу пријатно за 2-3 саата лигавење каде е дочекан без критички прашања.