(ВИДЕО) МИЦКОВСКИ ДИВЕЕШЕ ВО ГРАДСКА БОЛНИЦА: Му се закануваше на човекот од обезбедувањето на болницата дека ќе настрадал ако не го пуштел да го види Миле Јанакиевски!

0
3081

Мицковски почна да лудува во градската болница : Му се закануваше на човекот од обезбедувањето на болницата дека ќе настрадал ако не го пуштел да го види Миле Јанакиевски!