(ВИДЕО) МИЦКОВСКИ ГИ ШОКИРА ВМРОНИТЕ: Народот на референдум ќе одлучи за името, а ние сите партии ќе му се поклониме на народот еден ден по референдумот!

0
2119

Како ли само Мицко им го начука на ВМРОЊИТЕ : Народот на референдум ќе одлучи за името, а ние сите партии ќе му се поклониме на народот еден ден по референдумот!