(ВИДЕО) МИТКО ЈАНЧЕВ НЕ ЗАСТАНУЕ – РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ГИМНАЗИЈАТА ДОБРИ ДАСКАЛОВ

0
206

Училиштата во Кавадарци подготвени ќе ја започнат новата учебна година. Се врши реконструкции на неколку училници и кабинети во гимназијата „Добри Даскалов“. Денеска ова училиште го посети и градоначалникот Митко Јанчев. Заедно со директорката Јасминка Чулева информираа за активностите.