(ВИДЕО) МИТКО ЈАНЧЕВ ЗГРМИ ВО КАВАДАРЦИ : ЧЛЕНОВИТЕ НА УЧИЛИШНИТЕ ОДБОРИ ПО УЧИЛИШТА И ГРАДИНКИ ДОКОЛКУ ЗАСТАПУВААТ ПАРТИИ ТАМУ КАЈ ШТО НЕ ИМ Е МЕСТОТО ВЕДНАШ ДА СИ ПОДНЕСАТ ОСТАВКА

0
2256

По партиските препукувања на денешната седница на советот на општина Кавадарци, градоначалникот Митко Јанчев јавно апелираше сите да ги надминат партиските интереси и нагласи дека само со работење во интерес на сите граѓани, може да се постигне добар резултат во општеството.