(ВИДЕО) МИТКО ЈАНЧЕВ: ВМРО ДПМНЕ нема да спроведува бојкот на терен, тоа ќе биде погубно за партијата, јас сум должен да работам за добро на 40.000 граѓани на Кавадарци, ако му сметам на ВМРО-ДПМНЕ ќе се тргнам

0
885

МИТКО ЈАНЧЕВ: ВМРО ДПМНЕ нема да спроведува бојкот на терен, тоа ќе биде погубно за партијата, јас сум должен да работам за добро на 40.000 граѓани на Кавадарци, ако му сметам на ВМРО-ДПМНЕ ќе се тргнам.