(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА – НА НИКОЈ НЕ МУ Е ЈАСНО ЗОШТО НА МИЦКОВСКИ НЕ МУ СЕ ДОПАЃА 4-ОТ ПАКЕТ ВЛАДИНИ МЕРКИ, НИЕ ГО ГЛЕДАВМЕ ПРЕСОТ 5 ПАТИ И ПАК НЕ НИ Е ЈАСНО…

0
894

– владата многу се задолжувала, па како да најде пари во година на Корона кога економијата е на колена и буџетот е празен!?!?!

– владата многу трошела, тоа било неодоговорно?!?! Па како да и помогне на економијата освен со пари, со молитви?!?!

– дел од мерките биле задоцнети, па избори имаше кои ВМРО ги бараше?!?! Немаше влада?!?!

– дел од мерките биле идеја на ВМРО?!?! Епа што ако, тоа значи дека владата ја слуша опозицијата?!?!

– дел од мерките предложени од опозицијата не биле усвоени?! Па сепак опозиција не е не власт, власта е на власт, таа сепак одлучува, ако сакате вие да носите мерки, прво победете на избори?!?!

– викендот без ДДВ ќе краел кратко, требало повеќе, па како ќе се наполни таа дупка во буџетот за тие викедни без ддв?!?! И онака буџетот е празен па ај да го докосуриме?!?!

МНОГУ ШАШАВ И ЗБУНУВАЧКИ ПРЕС НА МИЦКОВСКИ!!!