(ВИДЕО) Мирчевски: Силата е во народот, ќе има демократски промени на фер избори

0
329

Ви го пренесуваме обраќањето нa Пеце Мирчевски, член на Извршниот одбор на СДСМ на денешниот протест на Шарената револуција во Радовиш.