(ВИДЕО) Мирчевски: Криминалната власт упропасти се што можеше!

0
1339

Пеце Мирчевски, член на извршниот одбор на СДСМ, на денешниот протест во Охрид за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.