(ВИДЕО) МИРКА КЛАСНАТА СО ЦИГАРА ПРЕД КАМЕРА КАЈ АЦО ЦИА НА ИНФОМАКС ПО 100-ТИ ПАТ СЕ ПРОГЛАСИ ЗА НАЈЈАКА, СИТЕ ДРУГИ СЕ РЕТАРДИРАНИ И ГО ПРОГЛАСИ ПО 105-ТИ ПАТ ЗАПАДОТ ЗА УМРЕНО УСТВАРИ РУСИЈА ЈА ПОБЕДИЛА АМЕРИКА АМА НА НИКОГО НЕ МУ ТЕКНУВА

0
464

Мирка Велиновска на Инфомакс кај Ацо ЦИА по реприза од преку 100 нејзини интервјуа на јавни настапи се прогласи за најдобар новинар додека пуши цигара пред камера а потоа ги прогласи сите за глупи, тупи и прости со што го заокружи нејзиното јубилејно 105-то интервју каде го прогласува официјално западот за умрено и ја прогласи Русија за победник над Америка ама за тоа на никого не му текнало туку само неа.