(ВИДЕО) МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ, ДИМИТРОВ ИМА ЧЕЛИЧНИ НЕРВИ : Во парламентот продолжува да ги убедува ВМРОВЦИТЕ да изгласаат за излез на државата од амбисот, да гласаат за договорот помеѓу Грција и Македонија кој гарантира влез во ЕУ и НАТО додека ВМРОВЦИТЕ ја туркаат колата на Македонија во амбис полн со ЛАЈНА ОД БИК!

0
1397

Министерот за надворешни, Никола Димитров кине челични нерви во обид да ги убеди пратениците на ВМРО-ДПМНЕ да ги изгласаат уставните измени за да може потоа владата да го ратификува договорот помеѓу Грција и Бугарија. Но очигледно безуспешно, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ имаат коњски улар на тоа лејките на рамења и упорно ја туркаат колата на државата во амбис полн со лајна од бик.