(ВИДЕО) Миле Јанакиески во епизодата „Што мислеше, што мислеше, кад се онадеше?“

0
790

Погледнете го новото сечено, лепено и монтирано видео на Фејсбук страницата Странски служби: „Што мислеше, што мислеше, кад се онадеше?“

 

„Што мислеше, кад се онадеше?“Ново сечено, лепено и монтирано видео на Странски служби: „Што мислеше, што мислеше, кад се онадеше?“

Posted by Странски Служби on Sunday, March 6, 2016