(ВИДЕО) МИЛЕНКО СИ ЈА ОТВОРИ ДУШАТА: КОГА БЕВ ВО ПРИТВОР, ПОСЛЕ НЕКОЛКУ НЕДЕЛИ ПОЧНАА ДА МИ СЕ ДОПАЃААТ ФИЗИЧКИ И ГРДИ МАЖИ

0
221

Траорна приакзна на Миленко во 10 минутен говор од неговата емисија говореше за неговото време поминат во притвор кога беше осуден за измамата со америчките визи кај што изјави шокантно признание дека по неколку недели притвор започнале да му се допаѓаат физички и грди мажи.