(ВИДЕО) МИЛЕНКО СЕ ПРОНАШОЛ ВО ГОВОРОТ НА МАЈК ПОМПЕО: Јас не сум руски бот, возам Џип Чироки и носам каубојски чизми! (И СЕКОЈ ТРЕТ ДЕН ДРЕМАМ ВО МОСКВА НА СМЕТКА НА КРЕМЉ)

0
1412

Миленко во најновата емисија се пронајде во говорот на Мајк Помпео каде збори за руските ботови кои ја тероризираат државата и кои имаат за цел да ја минираат нејзината агенда кон патот до ЕУ и НАТО иако самиот призна во последната емисија дека иде на некакви руски работилници кои секако нема да признае дека се финансирани од Кремљ и Путин.