(ВИДЕО) МИЛЕНКО ПЛАЧЕ ВО ЕМИСИЈА : Нема правда, дојде време и ја да идам во затвор, прашање е кој ден ќе добијам пресуда!

0
1200

Миленко : Нема правда, дојде време и ја да идам во затвор, прашање е кој ден ќе добијам пресуда.