(ВИДЕО) МИЛЕНКО ОТКРИ НОВИ СТРАШНИ ДЕТАЛИ ЗА ПРОФЕСОРКАТА СИЉАНОВСКА: Била еден од трите најмоќни луѓе во матната транзиција од 90-тите!!!

0
1357

Миленко за професорката Сиљановска откри нови страшни детали, била еден од трите најмоќни луѓе во матната транзиција од 90-тите!!!