(ВИДЕО) МИЛЕНКО ОТИДЕ ДУРИ ВО СРБИЈА “ДА ГО БРАНИ ИМЕТО” НА МАЌЕДОЊА СО НЕГОВИОТ СРПСКИ КОЛЕГА И АЛБАНОФОБ МИЉАН ДАМЈАНОВИЧ – ЏУКО, ЕДНО ОД ОМИЛЕНИТЕ МЕДИУМСКИ КУЧИЊА НА ВОЈНАТА НА ВУЧИЌ!!!

0
2119

Миленко отиде дури во Србија на гости кај неговиот српски колега и албанофоб Миљан Дамјанович – Џуко, еден од омилените медиумски ТВ куртони на Вучиќ кој има свое студио и програма налик на она од Миленко субвенционирано со државни пари преку Стојменови во Канал 5 телевизија.

Потоа секако двајцата албанофоби започнаа заедно и цела емисија да кољат шиптари и неистомисленици и да цркаат по Џес Бејли и САД. А за да биде иронијата уште поголема Миленко заговара одбрана на државното и прекин на преговорите со Грција иако во 2011-та година откако Грујо прифати влез на Македонија во ЕУ и НАТО под сегашната референца БЈРМ тогаш не убедуваше дека тоа е само прекар кој ќе стои за надворешна употреба, значи кое гомно, кое воле е путето му мамино еј…