(ВИДЕО) МИЛЕНКО : ОДИМЕ НА ПРОТЕСТ ЗА ДА ГО ПОНИШТИМЕ РАМКОВНИОТ ДОГОВОР, ОВОЈ ПАТ РУСИЈА ЌЕ НИ ПОМОГНЕ ДА ГИ СОТРЕМЕ АЛБАНЦИТЕ?!

0
2870
  • Одиме на протест за да го поништиме Рамковниот договор, овој пат Русија ќе ни помогне да ги сотреме албанците.

    Миленко на својот ЈутЈуб канал