(ВИДЕО) МИЛЕНКО МОЖЕ МИРНО ДА СПИЕ, НАЈДЕН Е НЕГОВИОТ БЛЕСАВ НАСЛЕДНИК И ТОЈ ВЕЌЕ ГАЗИ СИГУРНО, СО ИСТ СТИЛ, ИСТ ПАМЕТ, ЌЕ БИДЕ ЗНАЧИ ИНТЕРЕСНО И НАРЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ НАЈМАЛЦЕ!

0
786

Готово е луѓе, најдена е достојна замена за Миленко, ваков блесав наследник кој сигурно гази во ист стил на козарот нема да се најде, како ист пендрек да ги правел се.