(ВИДЕО) МИЛЕНКО КАКО БУНТ ПРОТИВ ВЛАСТА НЕМА ДА ГИ ПОЧИТУВА ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ, НЕМА ДА НОСИ МАСКА, ЌЕ СЕ ШЕТА ВО ГРУПА, НЕМА ДА МИЕ РАЦЕ, НЕМА ДА СЕ БАЊА, ЌЕ ОДИ СМРДЕН И НЕБАЊАТ И ЌЕ ОДГЛЕДУВА ВОШКИ ВО КОСАТА!

0
610

Миленко одлучи да не ги почитува владините мерки за превенција против Ковид 19 вирусот па одлучи да иде небањат, небричен и нема да носи маска а плус ќе шета во групи.

Ние од нашата редакција посакуваме Миленко да не фати Корона поради оваа негова одлука но доколку се случи тоа ја молиме владата веднаш да го дислоцира во некоја Вукојебина во некои карпи по тоа планините во земјава.