(ВИДЕО) МИЛЕНКО И ПАЛЧО СНИМААТ ЕМИСИЈА ВО ШУПА ВО ПЕТРОВЕЦ, НЕМА ВЕЌЕ ДРЖАВНИ ПАРИ НА МУФТЕ, НЕМА ВЕЌЕ ПАРИ ПОД РАКА И СНИМАЊЕ СО ОГРОМНИ КРАНОВИ КОИ ТЕЖАТ ЦЕЛИ ТОНИ

0
1062

Курац веќе нема државен бенефит за снимање емисии со огромни тешки кранови, нема муфте на државен трошок. Миленко ги снима своите емисии во некоја шупа во Петровец.