(ВИДЕО) Миленко : ИЛЧЕ ГЕБЕЛС не излага дека е ГЕМИЏИЈА, наместо комита испадна дека е лажен патриот КОЈ ИМАЛ СЕКС СО МАЖИ НА ХАЛКИДИКИ!

0
3683

Миленко за Илија Димовски : Илија Димовски не излага, не е никаков гемиџија и комита, тој носи постојано една иста блуза шарена иста како боите на ЛЏБТ заедницата.