(ВИДЕО) МИЛЕНКО ГИ СПРЕМА ВМРОВЦИТЕ ЗА ПОРАЗ НА ЛОКАЛНИТЕ: НЕ СЕ ЗАЛЕТУВАЈТЕ ДЕКА ЌЕ ОСВОИТЕ 30 ОПШТИНИ НА ЛОКАЛНИТЕ, ЈАС ВЕЛАМ ДОБРО ЌЕ БИДЕ АКО ОСВОИМЕ 15!

0
326

Миленко ги спрема симпатизерите и членовите на ВМРО-ДПМНЕ за пораз на локалните избори со што им прогнозира бар 15 општини освоени, што во превод значи катализма.