(ВИДЕО) МИЛЕНКО ГИ СОВЕТУВА ВМРОВЦИТЕ ДА ПРАВАТ ВМРОВСКА ,,ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА” , ДА ГУШКААТ ШАРЕН ЗИД, ДА ГУШКААТ ДРВА, ГУШКАЊЕ ГТЦ, БОРБА ПРОТИВ УРБАНА МАФИЈА И БОРБА ЗА ПРАВА НА КУЧИЊА И ОД СЕ ДА ПРАВАТ ОД МРАВКА СЛОН И ТАКА ДА ГО РУШАТ СДСМ И ЗАЕВ!

0
411

Комична емисија на Миленко, тој во една од своите емисии ги советува вмровците на Мицковски да протестираат по улици и да прават ,,Шарена Револуција” и да прават буквално од се од мравка слон. Да гушкаат дрва, да гушкаат зидови, да протестираат против урбана мафија, да протестираат за права на кучињата и слично иако ВМРО-ДПМНЕ беа жестоко против таквата револуција, фарбање фасади, гушкањата и други активности.