(ВИДЕО) МИЛЕНКО : ВЧЕРАШНИОТ ПРОТЕСТ БЕШЕ НЕУСПЕШЕН!

0
1631

Според фанбојот на Путин и кутре на Камчев, Миленко Неделковски вчерашниот протест на ВМРО-ДПМНЕ каде наводно треба да се бранат уставобранителите а уствари се протестира за слобода на нивниот спонзор Орце Камчев завршил неуспешно со мала посетеност и заинтересираност.