(ВИДЕО) Миленко во Јади Бурек откри една голема тајна, покрај за шарпланинци, кози, џипови и фудбал, тој бил експерт и за забавни паркови!

0
599

Ова дебелово мрсно шизофрено криминално копиле било експерт за забавни паркови, т.е Дизниленд паркови, ете зошто него му се допаѓа Скопје 2014-та: