(ВИДЕО) Миленко во интервју за српски портал ги дозакопа Грујо и ВМРО-ДПМНЕ десет метри под земја : Албанците се ДИВО И АГРЕСИВНО ПЛЕМЕ КОЕ СЛУГУВА НА САД, ГАСНА КОМОРА ЗА ШИПТАРИ, МОРА ДА СЕ ТРЕБАТ!

0
5746