(ВИДЕО) МИЛЕНКО БАРА ДОЗВОЛА ОД ВЛАСТИТЕ ЗА ДА ПОСТАВИ СПОМЕНИК НА КАЈМАКЧАЛАН!

0
525

Миленко во најновата негова емисија бара од властите да поставел споменик кај Кајмакчалан.