(ВИДЕО) МИЛЕВСКИ: Општините се отепани со пари, мора да им помогнеме како централна власт да можат да им служат на граѓаните

0
164

Министерот за локална самоуправа и лидер на ЛДП, Горан Милевски во своето интервју кај Мишко Иванов имаше интересни тези, но како поинтересна теза ја извадовме онаа околу помош кон општините како централна власт да може општините полесно да им служат на граѓаните, она за кое се избрани.