(Видео) Милевски: Груевски излези од виртуелниот свет и соочи се со народот

0
1080

Screenshot_318-618x320

Претседателот на ЛДП Горан Милевски одржа говор во кампот на слободата пред владата на Република Макдеонија.

Тој во својот говор му се обрати на премиерот Никола Груевски од кого побара да излезе од својот виртуелен свет и да се соочи со народот.

Повеќе од неговиот говор во видеото:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=hik6fikStK8[/youtube]

Видео : А1он